Onsdag a.k.a Lill lördag!

Ikväll blir det smått utgång med Catta och några andra, ska bli kul! Blir först Nivå22 sen vidare! LOVE.
<3

Tisdag,



Nu ska jag möta Catrin som ska med mig hem och laga mat för det är tydligen jag som ska det idag? men aja, blir säkert bra!
Senare ikväll ska vi väl bara chilla, kanske träffa folk :) Imorgon blir det en liten utgång med några från våran gamla skola! Ska bli så kul, först Nivå22 sen After! LOVE.

Söndag, Bakis dag och fml.

Ja, jag sa ju att jag skulle köra på en fet utgång och det blev det! Först så drog vi till Viper för att föra men det tyckte vi var sämst så vi gick till Nivå 22 och föra för vi hann inte innan. Sen så skulle Amalia möta några vänner på After så vi drog dit. Och kvällen blev lyckad som fan. Så FML just nu för jag hatar att vara bakis! LOVE.
Nu är jag med min baby!






Älskar er! <3


Fredag & mys!

Ikväll ska jag, älskling, Mickis&Patrik laga mat här hos min baby. Vi ska laga tacos och spela alfapet hahahahaha vi har blivit oldies! Nej men skön fredag för jag ska köra på en fet utgång imorgon! LOVE.


Love.

Onsdag, tror jag börjar glömma dagarna.

japp så är det och jag har fortfarande blogg torka, säääämst! LOVE.


Tisdag, böööh väder!

Nu är det fan höst i luften, regn! Är hemma hos min älskling Catrin och chillar med muusik! LOVE.




Så jäkla många minnen och vi ska bygga mer! I love you <3


Lite bloggtorka.

Men det har hänt ganska mycket den sista tiden, två galna och vilda kryssingar med dom bästa, fetaste lokalfesten! Och vi träffa några från Linköping ena killen som jag fick bra kontakt med heter David, sjukt trevliga!
Vet inte vad jag ska blogga om just nu så.. Live whit it.
Jag älskar er! <3

Bilden säger det mesta men jag älskar dig!


Plötsligt påminner allt om dig.

Idag ska jag bara vara med Catrin och mysa med lite vin och skvaller, ska bli sjukt braa! Behöver det efter allt som har hänt. Tänker inte dra upp det i bloggen så vad har jag gjort i helgen?
I fredgas så var jag,amalia,mickis och många till på Soft kök&bar som är grymt tycker jag för på natten så blir den som en liten nattklubb. Linnea och dom andra drog hem tidigt så jag och amalia stanna, träffade massor av folk och det var kul.
Igår (lördags) så var jag i stan och åt med familjen och skulle ha varit med Stefan men allt sket sig och min kväll blev sämst för det var första gången jag kommit hem 10 på en lördag. Men mysigt med mamma på Sky baren på hotellet Radisson! LOVE.
I love you, Catrin Lundberg!

.

"The best way to not get your heart broken, is pretend that you don't have one."

-

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.



I miss you baby!



Bjuder på den här nu där jag ser ut som ett mongo.. Men iaf, Jag saknar dig grymt mycket! Hoppas du har det bäst i London med din sjukt gulliga syster! Jag älskar dig!
Kom hem nuuuuuu!

Torsdag,

Känns skumt att vakna halv ett idag och inte gjort ett endaste skit, inte bra och blir fan rastlös nu. Ska sova men det kommer att gå åt hel..vete.
Imrgon ska jag,mickis och några till med till puben Dubliner som är grymt bra för vi älskar live banden som spelar! Plus för dom säger jag bara.
Mysig fredags kväll blir det med lite alkohol. LOVE.


RSS 2.0